Shipping policy

In verband met Covid-19 zijn de leveringen vertraagd, de ene levering heeft er meer last van dan de ander.

Alle levertijden zijn aangegeven bij de check-out.

*Met uitzondering voor Pre orders.

Zonder track & trace code is op eigen risico. Er wordt bewijs van het verzenden van de bestelling bewaard.

Feestdagen:

Tijdens feestdagen* verschuift de levertijd tot na de feestdag. De gekozen levering wordt zoals aangegeven dan op de eerst volgende werkdag in volgorde verstuurd.

*Geld alleen bij feestdagen die in Nederland gevierd worden.

Pre orders:

Het is mogelijk om bij diverse producten een pre order te bestellen. Dit herken je achter ''*Pre order'' achter de maat. Zodra de bestelling is verzonden vanuit Lola's Sportswear zul je een bevestigingsmail ontvangen dat je pakketje onderweg is naar jou toe! Vanaf dan kan je je pakketje volgen met een track & trace code en is het pakketje binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis!

De maximale geschatte levertijd staat bij de productomschrijving, dat is vanaf het moment dat je de order hebt geplaatst, dit is een schatting in verband met Covid-19. Voor het wachten zijn ook automatische pre-kortingen toegepast op de producten die je hebt besteld.
Pre orders zijn ook mogelijk op aanvraag via: info@lolassportswear.com

Staat de levertijd van de pre order niet in de omschrijving? Dan kan je rekening houden met:

Homewear : 1 week

Sportswear : 1-2 weken

Swimwear: 1-4 weken

Annuleren:

Annuleren is mogelijk binnen 48 uur, zolang de bestelling nog niet verstuurd is. Zodra de bestelling verstuurd is, is het niet meer mogelijk om te annuleren.

Wij hanteren geen minimaal bestelbedrag. In de weekenden (zaterdag en zondag) worden er geen bestellingen verstuurd dit gebeurt dan op de eerst volgende ochtend, de levertijd wordt dan ook verschoven.