Ruilen & retourneren


Wanneer je je product graag wilt retourneren of ruilen dan vertellen wij je hier welke stappen je daarvoor moet nemen.

Tot 14 dagen na ontvangst van je bestelde product heb je de mogelijkheid om dit product te retourneren indien het niet in de sale is. Als het wel in de sale is, is ruilen is wel mogelijk.  Het product dient onbeschadigd met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. De kaartjes moeten nog eraan zitten. 

Retourneren
Om je product te retourneren kun je een mail sturen naar info@lolassportswear.com Geef aan dat je je product wilt retourneren en vermeld hierbij je ordernummer.  Je ontvangt dan per mail een retour-/ruilformulier met verdere instructies.

of

Je kan het retour formulier downloaden. Lees goed voordat je het terug stuurt de retourvoorwaarden.

DOWNLOAD HIER.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product zal het verschuldigde orderbedrag aan jou worden teruggestort, mits het product in goede orde en onder bovenstaande voorwaarde retour is ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren komen voor je eigen rekening. 

Ruilen
Om je product te ruilen kun je een mail sturen naar info@lolassportswear.com en geef aan dat je je product wilt ruilen. Vermeld hierbij je ordernummer en ook welk artikel je graag ervoor in de plaats wilt hebben. 

Je ontvangt dan per mail een retour-/ruilformulier met verdere instructies.

of

Je kan het ruil formulier downloaden.  Vul goed in voor welk artikel en/of welke maat je het zou willen ruilen.

DOWNLOAD HIER.

De verzendkosten voor het terugsturen van het product komen voor je eigen rekening, de verzendkosten van het nieuwe product naar de klant toe worden vergoed door Lola's Sportswear. Als het nieuwe product goedkoper is dan je huidige product dan krijg je binnen 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product het verschil terug op je bankrekening. Als het nieuwe product duurder is dan je huidige product, dan dient het verschil te worden bijbetaald. 

Na ontvangst van het product en mits het product in goede orde en onder bovenstaande voorwaarde retour is ontvangen, zal het nieuwe product je worden toegestuurd. Het nieuwe product zal worden toegestuurd zodra deze voorradig is.